Mogens Jensen født år 1957. Har været i foreningen siden år 1998. Det startede med, at jeg først kom med som bladredaktør. I år 2000 kom jeg ind i bestyrelsen som afdelingsledere i svømning.  År 2006 – 2012 har jeg været sekretær/bladredaktør, samt afdelingsleder for svømning. Jeg er ligeledes træner for det store hold i hockey og leder for Boccia.

Siden år 2013 har jeg været Formand for foreningen

Arbejder til daglig på firmaet  V.Å. Gram i Hammelev på fuld tid, siden år 1997
Mail. mrwj@vip.cybercity.dk
mobil: 41 81 71 72

 

Næstformand: Lars Jørgensen.

Jeg har siddet i H.H.I bestyrelse i 26 år. Jeg startede i H.H.I med at spille bordtennis, det blev til 10 år med turneringsbordtennis, men pga. helbredsmæssige årsager blev jeg nødt til at stoppe.

Jeg var også leder af bordtennis afdelingen i H.H.I. men den er pt. nedlagt pga. manglende spillere. Jeg arbejder til daglig i et flexjob på fuld tid hos SKAT i Haderslev.

Bestyrelsesmedlem: Jette H Jakobsen.

Jeg har været bestyrelsesmedlem i en årrække i foreningen.
Foreningen H.H.I. er blevet et familie foretagende, da begge vores drenge var/er involveret og jeg lever sammen med formanden, så vi har det tæt på. Arbejder som frivillig på Cafe Parasollen

Det hele startede for 25 år siden, da begge vores drenge startede til børne idræt og man stod og manglede en leder i svømning. Jeg har haft mange forskellige opgaver i årenes løb, men har det stadig til gode “bare” at være menig medlem.

I dag er jeg afd. Leder under idræts grenen halhockey hvor jeg er (hockey mor) på 15 år.

Af det der giver fremdrift, lyst og energi til så mange års engagement i foreningslivet, kan bla. nævnes 3 ting som betyder og giver rigtigt meget personligt.

Spændende opgaver.
Når medlemmer kommer og fortæller små hemmeligheder
Socialt samvær.

Bestyrelsesmedlem: Kurt Koch.

Jeg hedder Kurt Koch og er født og opvokset i Haderslev.
Jeg har siddet i foreningens bestyrelse siden 1984.

I perioden fra 1984-1989 sad jeg som almindelig bestyrelsesmedlem. Fra 1989 til 2013 var jeg formand – og fra 2013 og frem til i dag år. 2013 har jeg siddet som almindelig bestyrelsesmedlem. Jeg har i mange år dyrket aktiviteten svømning, og jeg har også været engageret i aktiviteten familieidræt og bowling i mange år.

Siden 1991 har jeg siddet i folkeoplysningsudvalget i Haderslev Kommune, og i 2 perioder har jeg været formand: 2002-2006 + 2014-2017. Til dagligt arbejder jeg i Aabenraa Kommune som fritidskonsulent.

Bestyrelsesmedlem: Martin Jensen.

Jeg startede i bestyrelsen i år 2013 som menig bestyrelsesmedlem, Siden år 2014 har jeg været sekretær i foreningen. i år 2017 er jeg startet med at holde foreningens hjemmeside opdateret.

Udover at være i bestyrelsen, så spiller jeg både Boccia, halhockey, Floorball, hvor jeg inden for Floorball er træner/afdelingsleder I dagligdagen arbejder jeg ved Dal hoffsminde, hvor jeg er ansat i job med løntilskud

Bestyrelsesmedlem: Kim Bryhl.

Jeg hedder Kim Bryhl.
Jeg er valgt ind i Bestyrelse her i 2018 Mine 2 yngste børn begyndte at spille Halhockey i år 2017 Og på den måde fik jeg lyst for at hjælpe her også, Jeg hjælper også som friville i goti i en ungdomsklub som høre under Vojens ungdomsskolen Går på V.U.C

Bestyrelsesmedlem: Kent Bryhl


Jeg har siddet i bestyrelsen siden år 2016. som suppleant. Efter årets generalforsamling år. 2017 er jeg blevet indvalgt som fuldgyldigt bestyrelsesmedlem. Jeg er selv aktiv hal hockey spiller og bor i Vojens sammen med min kæreste. Jeg arbejder til dagligt i den lokale Rema 1000 i Vojens. og er født i år 1964

Bestyrelsesmedlem: Henning Hoff.

Jeg arbejder til dagligt ved Nito i Haderslev. Jeg er aktiv hockeyspiller i foreningen på B. holdet og er træner i floorball er i år 2017 valgt ind som suppleant.