Rent Natur

Hold Naturen Rent.

Af Formanden Mogens Jensen

Så kom dagen endelig, hvor vi skulle samle affald ind, lørdag d. 15. juni. DMI havde spået der skulle komme en masse regn og måske lyn og torden over Sønderjylland.

Da vi var nede i Haderslev by om formiddagen for at se Skydebrødrene og Vejen garden, kom der lige en byge med lidt regn, så tænkte og håber man bare, at det kun bliver til dette små regn. Til alt held da vi startede ved Teaterstien var der tørvejr. Under hele turen havde vi det fineste vejr og ikke en dråbe regn.

Først da vi nåede McDonald’s igen kom der lidt regn. Da vi startede, havde delt os op i 3 grupper. som fungeret fint og alle blev iført gul vest og handsker og nogle fik en ”Snapper” Det ene hold havde Rutebil stationen, Så var der et hold der tog turen hen af bygnaf og over bag ved Biografen på Jomfrustien, det sidste hold havde P. pladsen bag ved Jomfrustien, Slotsgade, Katsund, Lille Klingbjerg, og det sidste stykke af Slotsgade. Hvad samler man så op? Alt affald bare ikke hundelort. Det der var mest af, var cigaret skodder.

Da vi alle sammen var færdige gav foreningen en burger på McDonald’s. Efter hyggen på McDonald’s hvor snakke gik lystig over bordet. Tak til alle dem der var med til at støtte op omkring dagen og en indkomst til foreningen. Håber vi en anden gang kan lave noget sammen, ikke kun som det sædvanlige idræts aktivitet og sommer aktivitet. Håber vi en anden gang kan samles og helst nogle flere, også forældre og andre kan være med. Måske kunne der også være, at vi kunne spise sammen efter et gøremål.