Bestyrelsen

23. april 2018

Formand i Haderslev Handicap Idrætforening.

Mogens Jensen født år 1957.

Har været i foreningen siden år 1998. Det startede med, at jeg først kom med som bladredaktør. I år 2000 kom jeg ind i bestyrelsen som afdelingsledere i svømning. I år 2006 – 2012 har jeg været sekretær/bladredaktør, samt afdelingsleder for svømning. Jeg er ligeledes træner for et af de store hold i hockey og ledere for Boccia.

Siden år 2013 har jeg været Formand for foreningen.

Arbejder til daglig på firmaet Gram Clean Air A/S i Hammelev på fuld tid, siden år 2005

Mail. mrwj@vip.cybercity.dk

mobil: 41 81 71 72


Næstformand / Sekretær: Lars Jørgensen.

Jeg har siddet i Haderslev Handicap Idræts bestyrelse i 27 år. Jeg startede i H.H.I med at spille bordtennis, det blev til 10 år med turnerings bordtennis, men pga. helbredsmæssige årsager blev jeg nødt til at stoppe.

Jeg var også leder af bordtennisafdelingen i H.H.I. men den er pt. nedlagt pga. manglende spillere.

Jeg arbejder til daglig i et flex job på fuld tid hos SKAT i Haderslev.

 

 

 


Bestyrelsesmedlem: Jette H Jakobsen.

Jeg har været bestyrelsesmedlem i en årrække i foreningen.

Foreningen H.H.I. er blevet et familie foretagende, da begge vores drenge var involveret i H.H.I. og jeg lever sammen med formanden, så vi har det tæt på. Arbejder som frivillig på Cafe Parasollen

Det hele startede i år 1984, da begge vores drenge startede til børneidræt og man stod og manglede en leder i svømning. Jeg har haft mange forskellige opgaver i årenes løb, men har det stadig til gode “bare” at være menigt medlem.

I dag er jeg afd. Leder under idrætsgrene halhockey, hvor jeg er (hockey mor) på 17 år.

Af det der giver fremdrift, lyst og energi til så mange års engagement i foreningslivet, kan Bla. nævnes 3 ting som betyder og giver rigtigt meget personligt.

  • Spændende opgaver.
  • Når medlemmer kommer og fortæller små hemmeligheder
  • Socialt samvær.

Bestyrelsesmedlem: Kurt Koch 61 år.

Jeg hedder Kurt Koch og er født og opvokset i Haderslev.

Jeg har siddet i foreningens bestyrelse siden 1984.

I perioden fra 1984-1989 sad jeg som almindeligt bestyrelsesmedlem. Fra 1989 til 2013 var jeg formand – og fra 2013 og frem til i dag år. 2022 har jeg siddet som almindeligt bestyrelsesmedlem. Jeg har i mange år dyrket aktiviteten svømning, og jeg har også været engageret i aktiviteten familieidræt og bowling i mange år.

Siden 1991 har jeg siddet i folkeoplysningsudvalget i Haderslev Kommune, og i 2 perioder har jeg været formand: 2002-2006 + 2014-2017.

Til dagligt arbejder jeg i Aabenraa Kommune som fritidskonsulent.

 


Bestyrelsesmedlem/hjemmeside: Martin Jensen

Jeg hedder Martin Jensen. 

Jeg startede i bestyrelsen i år 2013 som menigt bestyrelsesmedlem, Siden år 2014 har jeg været sekretær i foreningen. I år 2017 er jeg startet med at holde foreningens hjemmeside opdateret.

Udover at være i bestyrelsen, så spiller jeg både Boccia og Halhockey, og er træner/afd. leder i Floorball, hvor jeg inden for halhockey også hjælper til med træning ind imellem, samt træner i Floorball

I dagligdagen der arbejder jeg ved Dalhoffsminde, hvor jeg er ansat i job med løntilskud.

 

 

 


Bestyrelsesmedlem: 

Jeg hedder Allan Lykke Nielsen

Jeg er valgt ind i Bestyrelse her i 2021 Min yngste søn begyndte at spille Halhockey i år 2017 Og på den måde fik jeg lyst for at hjælpe her også, Jeg hjælper også som frivillig i Vennestedet

 

 


Bestyrelsesmedlem: Kent Bryhl.

Jeg hedder Kent Bryhl og er født i år 1994.

Jeg har siddet i bestyrelsen siden år 2016. som suppleant. Efter årets generalforsamling år. 2017 er jeg blevet indvalgt som fuldgyldigt bestyrelsesmedlem. Jeg er selv aktiv hal hockeyspiller og bor i Vojens sammen med min kæreste. Jeg arbejder til dagligt i den lokale Rema 1000 i Vojens.

 

 

 


 

 


Bestyrelsesmedlem: Henning Hoff.

Jeg hedder Henning Hoff.

Jeg arbejder til dagligt ved Nito i Haderslev. Jeg er aktiv hockeyspiller i foreningen på B. holdet og er træner i Floorball blev i år 2017 valgt ind som suppleant.